Ételrendelés honlapodról, Facebook oldaladról 

Sokszorozd meg bejövő rendeléseid számát, és tedd hatékonyabbá azok feldolgozását 

Legyen szó meglévő honlapról, Facebook oldalról, rendelésfeldolgozó rendszerünk együttműködik a legnépszerűbb online platformokkal. Nincs még honlapod? Segítünk!

Kevés annál bosszantóbb dolog van, mint kopogó szemekkel ebéd, vagy vacsora után nézni. Ne engedd, hogy éhes vásárlóid tanácstalanul böngésszék éttermed honlapján, Facebook oldalán az aktuális étlapot, majd a telefonszámot keressék, hogy végre leadhassák rendelésüket, ami remélhetőleg nem lesz foglalt. 

Inkább engedd, hogy elhelyezzünk egy “Menü & Rendelés” gombot interentes felületeden és hagyd, hogy a  rendelésleadás hatékony és gyors legyen! Hidd el vendégeid hálásak lesznek.

Indíts ellenálhatatlan promóciókat a minél nagyobb összegű rendelésekért

Szolgáltatásunk kiváló eszközt biztosít ahhoz, hogy különböző, ellenállhatatlan éttermi ajánlatokkal egy hűséges, rendszeresen visszatérő vendégkört építs!

Aktuális ajánlatod az étlapod legtetején lesz látható, minél közelebb, az éhes szemekhez.

Beérkező rendelések fogadása, feldolgozása egyszerűen, okostelefonról, tabletről

Rendelésfeldolgozó rendszerünk segítségével, nemcsak a rendelésleadás válik gyerekjátékká, hanem azok feldolgozása is.

Ingyenes mobilalkalmazásunk segítségével azonnal láthatóvá válnak beérkező rendeléseid, melyek minden szükséges információt tartalmaznak a feldolgozáshoz, akár ki is nyomtathatod azokat. Abban az esetbe, ha a rendelést egy bizonyos idő után az alkalmazásban senki nem fogadja el, emlékeztető hívás fog érkezni egy előre beállított telefonszámra.

Felkeltettük az érdeklődésed? További információkra lenne szükséged? Esetleg kíváncsi vagy szolgáltatásaink díjaira? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Teszteld rendelésfeldolgozó rendszerünk!

Szeretnéd látni rendszerünket működés közben? Az alábbi linkeken keresztül egy teszt honlapon, valamint Facebook oldalon kipróbálhatod szolgálatatásunkat.

Kapcsolat

info@webkukta.hu
+36 20 291 8322
Baja
Név
Email
Telefonszám *
Tárgy *
Üzenet / Ajánlatkérés szövege *